Home Utile Tot ceea ce trebuie sa stii despre pardoselile din beton elicopterizat

Tot ceea ce trebuie sa stii despre pardoselile din beton elicopterizat

by GetLokal.ro

Majoritatea spatiilor industriale au pardoseli realizate din beton. Aceasta alegere este datorata faptului ca vorbim despre un material rezistent la murdarie, la uzura si la o folosinta indelungata, dar si faptului ca vorbim despre pardoseli usor de intretinut. Pentru o intretinere cat mai facila, dar si pentru o rezistenta indelungata a pardoselilor din beton este foarte importanta metoda de slefuire a pardoselilor industriale din beton. Exista diferite metode de slefuire a pardoselilor industriale din beton. Una dintre cele mai eficiente metode de slefuire a pardoselilor industriale din beton este cea prin elicopterizare. Pentru elicopterizare beton vei avea nevoie de serviciile prestate de o firma specializata in domeniu.

Ce inseamna elicopterizarea pardoselilor din beton?

Procedeul de elicopterizare a pardoselilor industriale din beton are la baza utilizarea de echipamente performante pentru slefuire, echipamente care au aspectul unui elicopter. Aceste echipamente sunt folosite la cateva ore dupa ce betonul a fost turnat pentru construirea pardoselilor industriale. Rolul echipamentelor este acela a de elimina neregularitatile ramase dupa turnarea betonului. Prin urmare sunt obtinute suprafete foarte netede, dar in acelasi timp suprafete cu un grad ridicat de rezistenta si de fermitate.

Aceste pardoseli elicopterizate sunt alegerea ideala pentru acele spatii industriale cu un trafic greu si intens, spatii precum hale si depozite industriale, dar si centre comerciale sau parcari auto. Betonul elicopterizat este cea mai buna optiune prin prisma faptului ca pardoselile realizate prin aceasta metoda se bazeaza pe un strat de beton propriu-zis la care se adauga un strat de ciment, minerale si cuart. In functie de dorintele privind finisajele finale, pentru anumite lucrari se pot adauga inclusiv pigmenti pentru culoare la suprafata pardoselilor industriale din beton.

Principalele atuuri ale betonului elicopterizat

Pardoselile industriale realizate prin elicopterizarea betonului ofera o multime de avantaje. Primul avantaj este faptul ca vorbim despre o pardoseala din beton perfect neteda. Pana si cele mai mici neregularitati sunt foarte bine indepartate. Rapiditatea si aplicarea foarte usoara a acestei metode de nivelare a pardoselilor din beton se numara de asemenea printre atuurile acestei metode. Cu alte cuvinte vorbim despre un procedeu care se va realiza intr-un timp foarte scurt.

Durabilitatea este un alt argument pentru care merita sa ai in vedere procedeul de elicopterizare beton. Aceasta metoda asigura o durata indelungata de utilizare a betonului chiar si pentru acele spatii unde exista un trafic intens si greu. Rezistenta ridicata la stresul mecanic se adauga la avantajele betonului elicopterizat. Prin urmare vorbim despre o investitie pe termen lung pentru orice pardoseala din beton. Nu in ultimul rand merita a fi amintit avantajul de a obtine suprafete din beton perfect omogene si cu aspect continuu. Altfel spus suprafetele vor fi deopotriva rezistente, durabile, netede, dar si cu un aspect deosebit.

Pentru a beneficia de aceste atuuri ale variantei de beton elicopterizat nu iti ramane decat sa apelezi la o firma care ofera servicii pentru elicopterizarea pardoselilor industriale din beton.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil