Home Film Unde s-a filmat Vlad?

Unde s-a filmat Vlad?

by GetLokal.ro

A fost filmat in multe locatii –  penthouse-uri moderne din Bucuresti, zone rurale, ori chiar in afara tarii. Este vorba despre Vlad, serialul 100% romanesc si foarte la moda!

Filmarile de la serialul Vlad s-au produs in conditii vitrege. Actorii au fost nevoiti sa traga nenumarate scene intr-un frig de nedescris, dar, asa cum cere meseria, acestia s-au conformat!

Unde s-a filmat Vlad – In Romania si Grecia

Episoadele din productia “Vlad” s-au filmat atat in Romania cat si in Grecia. Printre cele 100 de locatii alese special s-au numarat: Palatul Bragadiru (foto) 

 

 

 

 

Cele mai citite articole

 

si Palatul Snagov (foto) 

plus diverse locatii din Grecia.

In Grecia s-a filmat pentru serial timp de trei saptamani (in diverse locatii – cum ar fi hotelurile, ori cazinourile), pentru a se obtine un aspect complet diferit si pentru a avea o valoare mai mare a productiei, dupa cum au declarat producatorii.

Serialul spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tanarul care a fost inchis pe nedrept in urma inscenarii unui jaf. Cei care l-au tradat sunt chiar prietenii lui, Ştefan Dragomir (Andrei Araditz) si Leonard Cazacu (Emilian Oprea). Dupa cateva experiente traumatizante, acesta primeste sansa la o nouă viata, indrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitatea sa-si regleze toate conturile cu cei care l-au tradat.

Dupa ce scapa din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, şi se transformă într-un bărbat de succes, bogat, sarmant, care are aliati puternici ce sunt pregatiti sa pună la punct toate detaliile unui plan perfect de razbunare. 

Unde s-a filmat Vlad – Desfasurare de forte

Serialul a fost realizat ca varianta moderna a povestii contelui de Monte Cristo. Regia ii apartine lui Jesus del Cerro, cunoscut pentru productiile romanesti “Nasa” – cele mai mari incasari pentru un film romanesc in 2012, obtinand un GOPO pentru cea mai buna audienta, „Ho Ho Ho” , „S-a furat mireasa”, „Contra Timp”, „Mamaia” si mai multe seriale de televiziune dintre care „Cu un pas inainte”.

O poveste universala, despre prietenii, familie, dragoste si despre modul in care banii pot distuge toate aceste lucruri. Producţia coordonata de regizorul Jesus del Cerro a reprezentat o adevarata desfaşurare de forţe: 6 luni de filmări, 140 de actori principali şi secundari, 100 de locaţii din ţară şi din străinătate, peste 20.000 de kilometri strabatuti de echipa si de actori, aproximativ 2.700 de ore de filmari si peste 10.000 de tinute schimbate. Serialul a fost filmat cu 2 camere Alexa Amira, acestea fiind folosite in special in realizarea marilor productii cinematografice.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil