Home Viata sanatoasa 5 beneficii de top ale consumului de suc de mere natural

5 beneficii de top ale consumului de suc de mere natural

by GetLokal.ro

Merele se află pe bună dreptate pe lista celor mai sănătoase fructe. Indiferent de varietate, toate sunt la fel de benefice pentru corpul uman, iar consumul lor este foarte recomandat de medici. Ce zici de astfel de suc de mere natural, pe care să îl ai mereu la frigider? Dar ce poate face această băutură și de ce e bine să o bei zilnic?

Starea normală a colesterolului și a inimii

Nu este un secret faptul că merele sunt o sursă de peste 30 de minerale. De asemenea, oferă enzime valoroase care normalizează microflora intestinală și o doză de fructoză care stabilizează nivelul zahărului din sânge. Sună ca ceva ce cu siguranță nu vrei să ratezi! Dar există mai multe motive pentru a le oferi o șansă – de exemplu sub forma unei băuturi de casă. Fructele suculente îți furnizează, de asemenea, o cantitate relativ mare de fibre, care reglează nivelul colesterolului, prevenind astfel înfundarea nedorită a vaselor de sânge. Acest lucru îți protejează întregul sistem cardiovascular de daune. 

Prevenirea cancerului care nu este niciodată suficientă

Concluziile unui studiu american realizat de Universitatea Cornell, cu sediul în New York, ar putea fi, de asemenea, o motivație pentru consumul regulat de suc de mere. Este clar că există mai mulți compuși unici cu efecte anticanceroase printre substanțele conținute în acel fruct. De asemenea, cercetătorii nu ascund opinia că acești compuși reduc riscul de apariția a cancerului cu până la 30%, în special la ficat, colon, plămâni și sân.

Întărirea sistemului imunitar, la îndemâna ta

Cele mai citite articole

Descoperiri plăcute sunt aduse și de experți americani, care lucrează de această dată la Universitatea din Massachusetts. Pe baza propriilor cercetări, ei cred că prietenii rotunzi și dulci îți vor îmbogăți pe lângă componentele valoroase deja menționate, cu o cantitate considerabilă de fotochimice. Specialiștii asociază aceste substanțe pe bază de plante cu un sistem imunitar întărit și cu o probabilitate limitată de boli cronice. Așadar, nu este momentul pentru suc de mere rece? Nu spune că măcar beneficiile menționate nu te-au convins deja să îl guști!

Ajută la pierderea în greutate

Lucrezi intens pentru a-ți îmbunătăți aspectul fizic în acest moment? Atunci regimul tău de băut nu ar trebui să fie privat de stimulentul despre care vorbim. Cum poate beneficia corpul tău? Rezultatele cercetărilor americane efectuate la Universitatea din Iowa au arătat în mod clar că femeile care consumă mere sub orice formă zilnic pierd kilogramele în plus mai repede și mai ușor. Desigur, spre deosebire de cele care le evită.

Un mod de protecție al pielii

Un pahar cinstit de „măr” nu numai că îți va aprecia sănătatea și proporțiile corpului, ci și pielea va beneficia! Datorită compoziției sale echilibrate nutrițional, mărul va furniza pielii substanțe nutritive cheie, o va hrăni profund, va sprijini regenerarea celulelor pielii și, în același timp, va contribui la protecția împotriva influențelor externe adverse. 

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil