Home Fun Fotbaliști cunoscuți pentru asocierea cu evenimentele caritabile

Fotbaliști cunoscuți pentru asocierea cu evenimentele caritabile

by GetLokal.ro

Cel mai apreciat joc din lume, de departe, este fotbalul.

Fotbaliștii profesioniști se numără printre cei mai bine plătiți sportivi din lume (lucru pe care îl știți deja dacă pariați pe ei la pariuri pe fotbal). Veniturile lor le permit multor jucători să contribuie în societate în moduri semnificative.

Unii jucători provin din medii umile și își ajută comunitățile locale, în timp ce mulți alții contribuie în mod regulat la organizațiile care lucrează pentru bunăstare socială pretutindeni. Odată ce aflăm despre actele lor de binefacere tindem să-i apreciem mai mult pe unii jucători, chiar dacă joacă la o echipă rivală cu echipa noastră favorită. Totuși poți folosi un nitro casino bonus fara depunere pentru a face niște cash și apoi poți să faci un pariu pe echipa respectivă fără o investiție inițială din buzunarul tău. 

Cristiano Ronaldo

Era o vreme când nu aveai nevoie de ponturi de pariuri de fotbal pentru a ști că Ronaldo va câștiga. Chiar și astăzi, starul fotbalului din întreaga lume continuă să ofere performanțe incredibile împotriva multor jucători mult mai tineri, motiv pentru care este în continuare unul dintre cei mai bine plătiți jucători profesioniști de fotbal din lume.

Puțini sportivi au donat atât de mulți bani în scopuri caritabile precum Cristiano Ronaldo. Jucătorul are o avere estimată la 108 milioane de dolari. Acesta a donat milioane de euro pentru adăposturi și spitale, precum și tricouri și gheata sa de aur la evenimente caritabile. Ronaldo a fost implicat, de asemenea, în Save the Children, o fundație dedicată strângerii de fonduri pentru ajutorarea persoanelor care au nevoie disperată de ajutor în Nepal. Când pandemia COVID-19 a lovit, a donat aproximativ 1,22 milioane de dolari spitalelor din Portugalia pentru a le ajuta să achiziționeze echipamentul medical și medicamentele necesare pentru a combate boala.

David Beckham

David Beckham – un star al fotbalului care este una dintre cele mai ușor de recunoscut celebrități din lume – este cunoscut și pentru numeroasele sale acte de generozitate.  

David Beckham este o persoană din numeroase cauze separate de înființarea sa făcută de Victoria și David Beckham numită Victoria and David Beckham Charitable Trust. În plus, el este un aliat solid al unei misiuni de binefacere pentru a-i ajuta pe veteranii răniți din armată care se întorc din Irak și Afganistan. În timp ce rolul său de ambasador pentru UNICEF este, fără îndoială, incredibil de important, starul retras din activitate a creat și un fond pentru a ajuta copiii din diverse țări din întreaga lume. El a jucat un rol incredibil de activ în multe alte proiecte UNICEF menite să abordeze probleme precum malnutriția, violența împotriva copiilor și SIDA.

Lionel Messi

O icoană a fotbalului modern și considerat unul dintre cei mai buni jucători care au existat vreodată în acest sport, Lionel Messi este în prima linie în ceea ce privește contribuția la comunitate.

El este ambasadorul mărcii UNICEF și, pe lângă renovarea unui spital din orașul său natal, eforturile sale la nivel global au contribuit la îmbunătățirea sistemelor de educație din Bangladesh, Nepal și alte țări asiatice. 

Mohamed Salah

Cunoscutul jucător face frecvent donații în scopuri caritabile, de exemplu, după un atac terorist la Institutul Național împotriva cancerului din Egipt, Salah a donat 3 milioane de dolari pentru refacerea acestuia. În 2016, el a donat, de asemenea, 5 milioane de lire egiptene Fondului Tahya Masr, împreună cu 20.000 de metrii pătrați de teren pentru a înființa o stație de canalizare și a permite accesul la apă curată în satul său local.

Salah este, de asemenea, primul ambasador al Instant Network Schools, un program creat de Fundația Vodafone și Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați

Neymar

Cele mai citite articole

Neymar este al treilea cel mai bine plătit jucător de fotbal din istoria acestui sport. Și cu atâția bani disponibili, jucătorul a decis să facă un lucru nobil: să doneze în scopuri caritabile. 

Nu numai că Neymar donează milioane de euro, dar conduce și propria organizație, Waves for Water. Proiectul ajută la strângerea de fonduri pentru a oferi Braziliei acces la apă potabilă curată. 

 Neymar găzduiește, de asemenea, evenimente și jocuri caritabile care strâng milioane de euro pentru cauze bune.

Michael Essien

Fostul fotbalist al echipei naționale a Ghanezului și alegerea de top a lui Jose Mourinho pentru postul de mijlocaș este probabil cel mai benefic fotbalist de pe planetă.

Fundația „Michael Essien Foundation”, înființată de însuși Essien, este probabil cea mai notabilă fundație pentru cauze nobile a jucătorilor de fotbal și este, de asemenea, menționată pentru distribuirea de bunuri de primă necesitate, de exemplu, facilități medicale pentru asistență medicală, apă potabilă curată, toalete publice și biblioteci în vechiul său cartier. 

Pe lângă propria fundație, Essien este implicat într-o inițiativă numită „Reading Goals”, care ajută la dezvoltarea obiceiurilor de lectură în rândul tinerilor din țara sa natală.

Concluzie

Acești fotbaliști sunt doar câțiva dintre mulți jucători filantropi care decid să ajute societatea din jurul lor aflată în nevoie, folosindu-și faima și banii pentru a face diferența. Mulți dintre ei cunosc lupta de a nu avea prea mult și, prin urmare, încearcă să îi ajute pe alții aflați în situații similare. Eforturile lor filantropice continuă să îmbunătățească viețile copiilor din întreaga lume.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil