Home Utile Storeexpert scapa antreprenorii de amenzi si de pierderi

Storeexpert scapa antreprenorii de amenzi si de pierderi

by GetLokal.ro
artic. 6 Storeexpert (1)

La fabrica de bauturi racoritoare X, vara trecuta toate sticlele pline cu sucuri erau puse in curte in bataia soarelui. Unele erau acidulate si din cand in cand  le exploda dopul, altele fierbeau la amiaza si se raceau putin catre miezul noptii.

Multe dintre sucuri erau fabricate special pentru copii. Lumea a vazut curtea plina de sticle, sticlele din plastic stand in soare si a sesizat protectia consumatorului sau oamenii au cumparat sticle sigilate din magazin si au vazut ca sucul era acru. Posibil sa fi suferit din cauza produselor lasate in soare si consumatorii sa fi fost cei care au sesizat, cert este ca producatorilor li s-a impus sa nu mai lase bauturile racoritoare in soare, mai ales in ambalajele din plastic.

Unde sa le duca? Din perioada pandemiei vanzarile au scazut usor, banii sunt investiti in salarii si in materia prima pentru ca fabrica produce si pliculete de cafea si de ciocolata si bicuiti si covrigei sarati.

Intretinerea echipamentelor costa, sistemele de supraveghere la fel, spatiile de depozitare mostenite de la fosta fabrica au fost daramate, fiind considerate depasite. Erau de zeci de ani acolo si pline de microbi si puteau oricand sa se darame singure si sa faca victime.

Managerii au fost foarte suparati de amenda pe care au fost obligati sa o achite. Partenerul strain si-a aratat si el nemultumirea fata de neglijenta managerului care nu s-a gandit sa puna la punct un depozit prevazut cu rafturi si cu sistem de climatizare ca marfa sa nu mai stea in soare.

Asa au ajuns cei de la conducerea fabricii la rafturi metalice Storeexpert.ro. Le-au analizat in fotografii, au analizat piesa cu piesa portofoliul si au gasit acolo fabrici de bere, librarii, depozite si fabrici de materiale de constructie, de jucarii si de echipamente sportive.

Rafturi de toate culorile, aranjate perfect pe mai multe etaje le-au atras privirile. Erau acolo in fotografii rafturi rosii, rafturi galbene, albe, albastre sau verzi si unele se ridicau pe verticala.

Poate ca vestea cea mai buna consta in faptul ca nu aveau nevoie sa se imprumute ca sa cumpere rafturile cu banii jos.

Legat de plata rafturilor metalice, acestea se pot inchiria, dar se pot lua si in leasing, achitandu-se prima transa cand vor fi bani.

Dar nu era de ajuns! Trebuia construit/improvizat acel depozit care sa reziste vanturilor puternice fiindca fabrica se afla in calea vantului.

Analizand bine materialele de pe site, managerii au ajuns la concluzia ca vor proceda in acest mod:

  1. 1.Vor cumpara structuri metalice si pe acestea vor construi un depozit inalt in care sa incapa mii de navete din plastic cu sticle de plastic asezate pe rafturi. Vor cere o oferta de pret si amenzile ca si pierderile dispar, pentru ca produsele vor  fi la adapost.
  2.  Vor lua rafturile metalice in leasing pe care le vor plati cand vor dispune de bani.
  3. Vor comanda si generatoare si utilaje pentru manipularea mecanizata a navetelor din plastic cu sticle pline de suc.

Cele mai citite articole

Intamplarea de mai sus trebuie sa fie cunoscuta de toti antreprenorii aflati in dificultate, fie ca au nevoie de rafturi si nu le pot plati integral si pe loc, fie ca vor sa comande constructii metalice sau structuri metalice.

Chiar si agricultorii care lucreaza pe cont propriu pot comanda rafturi pentru depozitarea legumelor si fructelor pe care sa le inchirieze in timpul recoltarii, iar dupa valorificarea prductiei, le pot inapoia furnizorului.

Vestea buna este ca specialistii ofera consultanta si tot ei realizeaza si proiectarea si montajul ca rafturile sa fie sigure. Daca va decide sa le cumpere, poate continua colaborarea cu echipa de la Storeexpert  in vederea reviziilor periodice, a mentenantei si a reparatiilor cand acestea trebuie sa fie facute.

Constructiile metalice sunt facute la comanda dupa proiectul sau descrierea clientului sau la propunerea specialistilor care ofera o solutie la nevoile solicitantilor.

Un pod metalic tine mai mult decat unul din beton care se macina din cauza umiditatii si decat unul din lemn care se poate rupe sau putrezi. De asemenea, se stie ca lemnul este mancat de carii.

Pasarele, pasaje din metal, picioare metalice pentru diferite structuri sunt piese care pot fi comandate oricand telefonic sau prin intermediul formularului de constact de pe site.

Metalul vopsit in camp electrostatic este de calitate premium fiind garantat zeci de ani. Partea buna a lucrurilor este ca in momentul in care produsul nu mai este de folos, el poate fi reciclat sa nu polueze mediul.

Metalul se intretine usor, poate fi igienizat si se poate repeta vopsirea acestuia ca rafturile si constructiile sa arate mereu ca noi. In functie de spatiu, sistemele de rafturi se pot organiza pe verticala sau pe orizontala, mai ales ca utilajele performante sunt gandite sa lucreze si la inaltime.

Stroreexpert este salvatorul multor companii, firme si institutii prin ceea ce ofera, dar si prin sistemul de plata si prin oferta de pret pe care o face. Exemplele sunt concrete, dar nu este onest sa se dea nume, de aceea intamplarea de la inceputul articolului relateaza modul in care fabrica de racoritoare X a scapat de amenzi de la forurile venite in control si a pus la adapost sucurile sale, sa nu mai stea in soare si sa se altereze.

In concluzie, in portofoliul clientilor Storeexpert exista numai mari ale economiei autohtone si internationale si lista partenerilor poate fi configurata oricand. Orice antreprenor, indiferent de domeniul sau de activitate, poate solicita produse si servicii acestui furnizor de incredere.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil