Home Viata sanatoasa 5 activități plăcute pe care le puteți face în timpul liber în această primăvară

5 activități plăcute pe care le puteți face în timpul liber în această primăvară

by GetLokal.ro

După cum se știe din experiența ultimilor ani, iarna se simte în România mai degrabă prin ianuarie și februarie. Totuși, nu mai este mult și episoadele de vreme rece vor trece la partea de amintiri, iar primăvara ne va regăsi într-o formulă neașteptată: consemnăm un an de la declanșarea pandemiei. Cu optimism, privim spre viitor și sperăm să putem reveni treptat la starea de normalitate, cu cât mai puține restricții și temeri.

Timpul nu se întoarce, așadar chiar dacă este nevoie în continuare de atenție la recomandările autorităților, trebuie să găsim metode prin care să ne bucurăm de timpul liber, să nu putem viața total în stand-by. Iată 5 activități plăcute pe care le puteți face în timpul liber în această primăvară, în România:

  1. Divertisment online

Varianta cea mai la îndemână pentru timpul liber: divertismentul pe internet, folosind diverse gadgeturi (laptop, consolă de jocuri, smartphone, tabletă, desktop computer sau chiar smart TV). Poți face cinema la tine acasă, bucurându-te de filme și seriale online prin serviciile de video streaming. Plătești un abonament lunar foarte convenabil și ai acces la filme de top oricând dorești, fără pauze de publicitate. De asemenea, te poți distra urmărind video-uri amuzante pe YouTube sau Facebook, inclusiv de tip stand-up comedy. Dacă preferi, găsești online conținut variat, chiar și piese de teatru sau operă. În plus, desigur că ai jocuri nenumărate, mai ales pe smartphone și consolă, care te vor atrage timp îndelungat. Nu uita, distrează-te online cu măsură!

  1. Shopping online

Cele mai citite articole

Tot internetul este de mare ajutor și când vine vorba despre cumpărături. Însă poți face această activitate foarte plăcută, nu întâmplător se vorbește despre terapia prin shopping… Te vei simți mai bine, dar nu uita să cumperi produse cu folos și la prețuri bune. Online, ai multe avantaje de partea ta. Caută website-uri cu reduceri, dar care îți oferă produse de calitate. Spre exemplu, poți comanda ceasuri barbatesti de aici. Și ceasuri de damă, tot de pe https://www.pretzmic.ro/. Și dispozitive smartwatch. Și multe altele… fel de fel de gadgeturi ieftine și cool. Profită de oferte speciale din aceasta perioadă, de lichidări de stocuri la ceasuri de mână și nu numai. Poți chiar să cumperi cadouri pentru cei dragi, te vei simți și mai bine când dăruiești bijuterii fashion, accesorii și orice ai în gând, sigur găsești în mediul online.

  1. O călătorie în natură

Mereu este plăcut să ieși din casă, să mergi cât mai aproape de natură. Acum, călătoriile urbane, în zone aglomerate, nu sunt recomandate. Pe Valea Prahovei și alte zone turistice foarte populare ai putea să te confrunți tocmai cu aglomerație, deci alege locuri mai liniștite. Spre exemplu, dacă stai în zona de Vest a țării, caută lac de pescuit Cluj, lac de pescuit Bistrița și tot așa, o zonă de pescuit amenajată în apropiere de localitatea ta. Dacă pescuitul nu este tocmai activitatea ta preferată, vei găsi cu siguranță alte idei – drumeții pe munte, picnic în natură, înnoptare la pensiuni de tip agroturism.

  1. Citește o carte. Sau mai multe

Te plângeai că nu ai timp de citit? Citește o carte. Nu știi ce să citești? Caută online și vei găsi multe recomandări. Poți face shopping online, firește, căci magazine de cărți sunt multe pe internet și chiar au prețuri foarte mici la cărți. Poți citi orice fel de carte îți place, de la literatură clasică la cea modernă. Sau poate cărți de dezvoltare personală, de business, de psihologie, ghiduri turistice…

  1. Petrece timp în parc

Aleargă puțin în parc, vei fi în natură chiar aproape de casă. Este sănătos să te miști după multe activități sedentare. Meditează pe o bancă, poți face chiar un picnic dacă este vremea suficient de caldă. Poți să joci badminton daca ai un partener de joc. Chiar și dacă stai pe telefon, tot mai bine este afară.

Cele mai citite articole

You may also like