Home Utile Mituri care-ți vor distruge bugetul la jocul de păcănele

Mituri care-ți vor distruge bugetul la jocul de păcănele

by GetLokal.ro

Păcănelele sunt diferite de jocurile de masă, cum ar fi baccarat și blackjack, în ceea ce privește modul în care funcționează. Sloturile funcționează electronic, ceea ce înseamnă că nu ai ocazia să vezi fizic procesul prin care se declanșează rezultatele.

Această configurație îi determină pe mulți jucători să își facă propriile păreri cu privire la modul în care funcționează aparatele de sloturi. Unele dintre cele mai populare păreri s-au transformat în mituri larg crezute.

Adevărul este că aparatele de sloturi sunt mai simple decât știu mulți jucători. Dar credințele greșite continuă să se mențină. Este important ca pentru ați imbunatati șansele de câștig, întotdeauna când joci la cazinoul online să profiți de ofertele promoționale, ca de exemplu de rotiri gratuite fara depunere.

Unele dintre aceste concepții greșite sunt inofensive și nu-ți vor afecta bugetul. Altele, însă, vor face să pierzi rapid bani dacă le dai crezare. Iată câteva dintre cele mai des întâlnite mituri!

 

Sloturile se bazează doar pe noroc

Aparatele de sloturi sunt printre cele mai aleatorii jocuri din cazino. Învârți rolele și speri ca soarta să fie de partea ta.

Această natură aleatorie îi determină pe majoritatea jucătorilor să creadă că sloturile sunt pur și simplu bazate pe noroc. Deși nu sunt în totalitate în eroare în această credință, aparatele de sloturi includ un anumit grad de îndemânare.

Alegerea jocurilor cu un randament ridicat al jucătorului (RTP) este principalul lucru pe care îl poți face pentru a-ți spori șansele de câștig. RTP-ul (payback) determină cât de mult va plăti, teoretic, un joc în decursul timpului.

Desigur, aparatele de joc rareori sunt atât de clare în ceea ce privește suma pe care o plătesc înapoi. Dar ideea este că ar trebui să fii atent la RTP și să aleg jocuri cu procente de plată ridicate.

Unele sloturi includ chiar și runde bonus bazate pe îndemânare, care oferă șansa de a câștiga mai mulți bani. Cu cât mai bună este îndemânarea ta, cu atât mai mare va fi randamentul tău.

Trebuie să pariezi valoarea maximă a monedei pentru a câștiga Jackpotul

Un mit care dăunează în mod special bugetului este acela că trebuie să pariezi valoarea maximă pentru a te califica pentru un jackpot. Cei care cred acest lucru vor crește întotdeauna mărimea pariului la cea mai mare sumă posibilă.

Dar majoritatea aparatelor de slot moderne nu cer jucătorilor să parieze cea mai mare sumă posibilă. În schimb, acestea fie îți cer să joci fiecare linie de plată, fie nu au deloc cerințe de jackpot.

Cel mai bun lucru de făcut este să citești toate informațiile referitoare la mecanismul de joc înainte de a paria. Secțiunea de ajutor explică toate regulile și ce calificări (dacă este cazul) trebuie să îndeplinești pentru a te califica pentru jackpot și bonusuri.

Dacă acesta este cazul, atunci de ce mai cred oamenii că trebuie să parieze moneda maximă? Acest concept datează de acum câteva decenii, când jocurile cu trei role și o singură linie de plată (alias sloturi clasice) erau mai frecvente.

Cele mai citite articole

Având în vedere că sloturile clasice nu au multe opțiuni de pariere, operatorii le cer jucătorilor să parieze cea mai mare dimensiune a monedei pentru a se califica pentru premiul cel mare.

Totuși, lumea sloturilor este mult diferită, deoarece jocurile cu mai multe linii de plată sunt norma. Unele aparate de tip slot machine au până la 100 de linii, ceea ce creează numeroase posibilități de câștig.

Imaginează-ți că trebuie să te gândești că trebuie să pariezi cea mai mare monedă pe un joc cu 100 de linii. Presupunând că moneda maximă este de 1 Ron, ai risca 100 de ron pe rotire.

Acest scenariu ne arată de ce să crezi că trebuie să pariezi cea mai mare monedă este atât de dăunător pentru bugetul tău. În mod normal, poți scăpa dacă folosești cea mai mică dimensiune a parului, atâta timp cât joci toate liniile de plată.

Cineva îți poate „fura” Jackpot-ul

În continuarea ultimului punct, unii jucători cred că un alt jucător le poate fura jackpotul dacă părăsesc jocul. Această convingere se datorează faptului că sloturile se plătesc în cicluri.

Am discutat despre cum cotele sloturilor nu sunt echivalente cu ghidurile exacte de plată. Cu toate acestea, mulți jucători cred că trebuie să rămână la un anumit slot machine în cazul în care acesta este gata să plătească.

Cei care se tem că li se fură jackpotul vor cere unui prieten să le păstreze locul atunci când merg la baie. Sau își pot acoperi scaunul cu mai multe articole de îmbrăcăminte.

Totuși, a face oricare dintre aceste lucruri este inutil, deoarece nimeni nu vă poate lua jackpot-ul. Este un noroc total dacă cineva se așează la aparatul la care ai jucat tu anterior și câștigă premiul cel mare.

Nu uita că RNG-ul parcurge în câteva secunde milioane de combinații de plată. Șansele ca tu și un alt jucător să apăsați butonul de rotire exact în același timp sunt practic zero.

Singurul moment în care ar trebui să-ți faci griji cu privire la salvarea unui slot este dacă îți place cu adevărat tema și vrei să continui să joci. Nu trebuie să continui să joci același joc sub pretextul că este gata să ofere un jackpot.

 

Concluzie

Cele mai multe dintre sesiunile tale de joc vor avea ca rezultat pierderi din cauza avantajului casei. Dar nu vrei să grăbești aceste pierderi și să îți epuizezi bugetul, atunci ține cont de sfaturile de mai sus.

Este important să înțelegi că sloturile nu se bazează doar pe noroc. În schimb, RTP și frecvența rotirilor determină cât de mult vei câștiga pe termen lung și, respectiv, scurt.

Găsirea de sloturi cu RTP crește șansele ca tu să obții profituri în timp. Jucând jocuri cu o frecvență de lovire ridicată îți crește șansele de a câștiga imediat.

De asemenea, este important să cunoști temeinic valoarea reală a recompenselor. A juca doar pentru a câștiga mai multe recompense este o idee proastă, deoarece casa, mai exact cazinoul, deține un avantaj pe termen lung.

Cele mai citite articole

You may also like