Home Fun De ce a fost primit ca un erou Paulo Dybala la Roma și de unde vine entuziasmul fanilor

De ce a fost primit ca un erou Paulo Dybala la Roma și de unde vine entuziasmul fanilor

by GetLokal.ro

AS Roma este una dintre cele mai iubite echipe din Italia și poate chiar din lume. Echipa din capitala Italiei a reușit să ajungă la performanțe remarcabile în istoria sa, însă în ultimii ani clubul a intrat într-un con de umbră, fără performanțe remarcabile sau jucători de notorietate care să îmbrace tricoul legendar al clubului. 

Tocmai de aceea, AS Roma avea nevoie de o reînvigorare și de unde ar fi putut să vină mai bine aceasta decât de la un antrenor uriaș cum este Jose Mourinho. Portughezul are în palmares mai multe trofee UEFA Champions League și campionate câștigate în Spania, Italia, Portugalia și Anglia. Palmaresul lui Jose vorbește de la sine și nu este nevoie de alte explicații pentru care a fost numit. El era cel care avea să readucă gloria pe Stadio Olimpico.

Nu a venit deodată, dar treptate. Cucerirea UEFA Conference League poate să pară un pas nesemnificativ, dar este un moment important pentru echipa italiană. Un trofeu european mereu aduce o atmosferă mai plăcută la echipă, chiar dacă este unul al unei competiții proaspăt înființate. Așadar cu un trofeu european cucerit, acum fanii Romei sunt mai entuziasmați ca niciodată în ceea ce privește viitorul echipei.

Pariază pe Serie A în noul sezon, dar fă-o doar după ce ești informat. Și dacă ar fi să fie o echipă surpriză în această stagiune, atunci aceea este Roma, din mai multe motive pe care urmează să le citești mai jos. 

Cele mai citite articole

Echipa din capitala Italiei are un antrenor de clasă mondială, iar acesta este principalul motiv pentru care fanii sunt mai entuziasmați și încrezători ca niciodată privind viitorul clubului. Mourinho a adus deja progres palpabil, jocul este mai bun și a cucerit deja un trofeu european.

În acest context a sosit la Roma Paulo Dybala, unul dintre cei mai talentanți jucători din Serie A. Un astfel de transfer ar fi fost de neconceput chiar și anul trecut, însă faptul că Mourinho se află pe banca romanilor l-a convins pe Dybala. Asta ne spune tot ce trebuie să știm despre cât de important este Mourinho pentru AS Roma în aceste momente. Să aduci un jucător de calibrul lui Dybala este o performanță în sine, iar fanii recunosc asta. Tocmai de aceea, ei l-au primit ca pe un împărat pe argentinian. Este semnalul unei noi ere la AS Roma.

Astfel, Roma a devenit una dintre formațiile demne de urmărit din nou. Cel mai probabil nu va câștiga titlul în acest sezon, dar un loc în top 3 nu este deloc exclus în condițiile actuale. Roma a demonstrat că are planuri mari de viitor și dacă va reuși Mourinho să îl integreze perfect pe Dybala în jocul și stilul echipei, atunci ne putem aștepta la un Serie A mai contestat ca niciodată. Astfel, avem motive să fim entuziasmați de noua stagiune a campionatului italian. Va putea Roma să se lupte la titlu? Vom afla cât de curând.

sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

You may also like